top of page

Over ons

Door het ruime assortiment vaste planten, heesters en bomen kunt u bij Aarts Tuinplanten terecht voor de aanleg van uw complete tuin. Alles wat niet voorradig is kan worden besteld en worden thuisbezorgd. Door de ervaring en kennis van planten kunnen de medewerkers u op weg helpen met de invulling van uw tuin. U kunt met al uw vragen bij hun terecht.

Aarts Tuinplanten is een plantenkwekerij met een traditionele werkwijze. Er worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt op de planten en ze worden buiten gekweekt. Door deze werkwijze zijn de planten sterk en van goede kwaliteit.

Kom gerust vrijblijvend naar de kwekerij en beleef het unieke gevoel!

Aarts Tuinplanten is in 1982 opgericht door Geert Aarts. Hij is van jongs af aan al altijd bezig geweest met het stekken en kweken van plantjes en heeft hiervan zijn beroep weten te maken. Hij heeft de opleiding vakbekwaam hovenier en tuintekenen in Venlo succesvol afgerond en is daarna zijn eigen kwekerij gestart. Geert begon met een klein kasje in de achtertuin, maar heeft inmiddels zijn kwekerij aan de Dijkstraat in Asten en levert zijn producten aan zowel particulieren als hoveniersbedrijven.

Het is echt een familiebedrijf en alle werkzaamheden worden door Geert en zijn familie uitgevoerd. Daardoor is het laagdrempelig en hangt er een hele goede sfeer binnen het bedrijf. Klantvriendelijkheid staat bij Aarts Tuinplanten dan ook voorop.

bericht 49.PNG
image00002.jpeg
aartstuinplanten .PNG
aartstuinplanten 39.PNG
bottom of page