top of page

Een prachtig familiebedrijf

Geert en zijn familie begrijpen dat elke tuin uniek is en staan altijd klaar om te helpen. Of je nu advies nodig hebt over planten, de juiste tuininvulling of vragen hebt over de huidige tuin. De werknemers staan voor je klaar! Bij hen ben je niet alleen een klant, maar ook een gewaardeerde bezoeker. Of je nu veel of weinig van tuinieren weet, bij hen kun je altijd terecht voor goed advies. 

Het verhaal begon bij Geert Aarts, die vanaf jongs af aan al een passie had voor de natuur en het buitenleven. Hij heeft de basis gelegd voor de prachtige kwekerij. Benieuwd naar de groei van het bedrijf? Klik hier voor het volledige verhaal! 

Zijn zoon Dyinti werd vanaf jongs af aan al meegenomen. Voordat hij naar de kleuterschool ging, was hij elke dag te vinden in de kwekerij. Ondertussen heeft hij zijn Hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde afgerond, maar bleven de tuinplanten hem toch interesseren. Toen heeft hij de opleiding beplantingsadviseur afgerond in Boskoop en runt hij sindsdien de kwekerij samen met zijn vader. 

Aarts Tuinplanten Asten,.jpg
Aarts Tuinplanten Asten Brabant.jpg

Zijn zus, de dochter van Geert Aarts, is ook werkzaam bij Aarts Tuinplanten. Ze is creatief en zorgt ervoor dat de online aanwezigheid er sprankelend uitziet en dat klanten geïnspireerd raken. Ze maakt foto's van de collectie planten en bomen en zorgt ervoor dat dit online wordt gedeeld. Ook in de praktijk helpt ze graag mee op de kwekerij en houd ze in haar vrije tijd een moestuin bij. 

Dankzij de hulp en het harde werk van de hele familie, en onze gedeelde passie voor tuinieren, is Aarts Tuinplanten uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf. We zijn trots op wat we samen hebben opgebouwd en kijken ernaar uit om onze liefde voor planten met jou te delen. Kom eens langs, en laat ons je helpen om van je tuin een plek te maken waar je trots op kunt zijn!

Planten en bomen Asten Tuincentrum_edited.jpg
Aarts Tuinplanten familir.jpg
bottom of page