top of page

Bomen

Bij Aarts Tuinplanten vindt u een uitgebreid assortiment bomen, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling. Of u nu geïnteresseerd bent in sierbomen, fruitbomen of schaduwbomen. Wij hebben het allemaal.
Ons assortiment: 
  1. Sierbomen: Voor esthetische pracht en decoratieve waarde.
  2. Fruitbomen: Voor een smakelijke en eigen oogst.
  3. Schaduwbomen: Om verkoeling te bieden op warme dagen.
  4. Bloesembomen: Stelen de show in de lente met de prachtige bloesem. 
  5. Groenblijvende Bomen: Voor een jaarrond privacy.
Kies het juiste seizoen om je boom te planten, meestal is dit in de herfst of het vroege voorjaar. Zorg er voor dat de boom het eerste jaar na het planten, genoeg water krijgt om te kunnen groeien. Onderhoud de vorm en gezondheid van uw bomen door regelmatig te snoeien.
Bij het aanplanten van een boom is het belangrijk dat u de boom zo snel mogelijk in de grond zet na de aankoop. Wanneer u de boom niet direct in de grond kunt zetten, zorg er dan voor dat de wortels regelmatig worden nat gesproeid en dat de boom op een schaduwrijke plaats ligt. Zorg er bij het aanplanten voor dat alle wortels goed worden omringd door aanplantgrond en dat de boom niet dieper staat, dan de kluit hoog is. 
Wanneer u een boom zet adviseren wij om er twee boompalen langs te zetten. Bevestig deze palen met speciale boomband aan de boom en dit zal er voor zorgen dat de boom een goed wortelgestel kan ontwikkelen en zo snel mogelijk kan gaan groeien.
Er is geen enkele boom hetzelfde en iedere boom vereist ander onderhoud. Het kan dan ook een uitdaging zijn om de juiste boom voor uw situatie te kiezen. Ons ervaren team staat klaar om u deskundig advies te geven, rekening houdend met uw specifieke tuinbehoeften.
aartstuinplanten 69.PNG
Bomen brabant Aarts Tuinplanten.jpg
bottom of page